1
Vote

Problem with extracting volumes 001, 002

description

I've this case where packed application is packed with extension setup.001, setup.002 etc and up to setup.010.
 
I've checked and ArchiveProperties states that there are 10 volumes, yet when unpacking exception is thrown that setup.011 is missing?
 
Currently i am using Win7 x64 but i had same issues with Win Xp x32 and Win7 x32.
 
If you need more information please let me know.
 
MadBoy

file attachments

comments

MadBoy wrote Feb 23, 2010 at 7:15 PM

I am using 0.60 version and 7z.dll from 4.65.

markhor wrote Feb 25, 2010 at 5:11 AM

Thanks for the report, I will check it

markhor wrote Feb 25, 2010 at 6:38 AM

Unfortunately I wasn't able to reproduce your issue. It would be nice if you somehow send me those 10 volumes.

MadBoy wrote Feb 26, 2010 at 6:15 PM

http://pro-solutions.pl/projects/

setup.001 etc. Please let me know when i can delete files from there.

markhor wrote Mar 2, 2010 at 7:30 AM

Downloaded the volumes, you can delete them now. I will diagnose the problem today.

markhor wrote Mar 26, 2010 at 5:55 AM

I confirm this bug, it will be fixed in 0.62

MadBoy wrote Apr 8, 2010 at 7:08 PM

Thanks

markhor wrote Apr 15, 2010 at 2:30 PM

I need to dig deep inside 7-zip code, so I didn't find time for it in 0.62. I will see what can be done later. Sorry, but do not wait for a quick fix :(

MadBoy wrote Apr 15, 2010 at 3:15 PM

No problem, i've put the unpacking project on hold anyway. Take care and I really appreciate your work on 7zip.

MadBoy wrote Aug 27, 2010 at 8:31 AM

Hello,

Is it still unsolved problem for 0.64 ?

With regards,

MadBoy

wrote Feb 22, 2013 at 1:16 AM